Γιατί ο ήχος είναι το #1 trend και για το 2019!

audio art blog
Εάν ασχολείστε με το digital marketing ή ψάχνετε πάντα κάτι αποτελεσματικό για την προώθηση της επιχείρησής σας, σας έχουμε ευχάριστα νέα: Ο ήχος παραμένει το #1 trend και για το 2019 και παρακάτω σας εξηγούμε τους λόγους, αλλά και τις επιλογές που έχετε!

Ένα project που ακούγεται δυνατά

Το ραδιόφωνο παραμένει ένα δημοφιλές μέσο καθώς σας συντροφεύει τόσο στο αυτοκίνητο, όσο κι όταν εργάζεστε. Τώρα μάλιστα που το internet και το wifi είναι διαθέσιμο παντού, τα web radios γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή, γι’ αυτό και προσελκύουν διαφημίσεις! Ένα ραδιοφωνικό σποτ, λοιπόν, αποτελεί έναν αποτελεσματικό τρόπο προώθησης της επιχείρησης ή του brand σας κι εσείς οφείλετε να επενδύσετε σ’ αυτόν!

Audiobook ή Podcast

Τα ηχητικά έργα αρχίζουν και αποκτούν φανατικούς οπαδούς. Ένα audiobook ή ένα podcast, άλλωστε, είναι ένας εύκολος τρόπος να καταναλώσει κάποιος περιεχόμενο χωρίς να είναι απόλυτα προσηλωμένος σε μια οθόνη κινητού, tablet ή laptop.

Εάν σας ενδιαφέρει το content marketing για την ιστοσελίδα ή το blog σας, σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας σειράς εκπαιδευτικών podcasts για τους εν δυνάμει πελάτες σας: μ’ αυτόν τον τρόπο θα έχετε την ευκαιρία να προσφέρετε μια διαφορετική εμπειρία στο κοινό σας και να καλλιεργήσετε την αίσθηση ότι το brand ή η επιχείρησή σας είναι αυθεντία.

Audioart | Nothing more productive

Η ομάδα της audioart μπορεί να σας προτείνει την κατάλληλη πρόταση για ένα ηχητικό project που θα εξυπηρετεί το στόχο του. Σας προτείνουμε τις κατάλληλες φωνές οι οποίες θ’ αποδώσουν στο μέγιστο το ύφος του έργου, ηχογραφούμε σε studio με εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας για άψογο ψηφιακό ήχο και κάνουμε music editing ώστε να σας παραδώσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία!

Photo by: Icons8 team on Unsplash

Δες ακόμα

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

Χρειάζεστε ένα ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σποτ που να επικοινωνεί και να αναδεικνύει μοναδικά το μήνυμά σας;