Νέα κοινωνική εκστρατεία ΙΔΑΝΙΚΑ: Η audioart συμμετείχε ενεργά!

audio art blog

Μας αρέσει να στεκόμαστε δίπλα σ’ όσους έχουν να επικοινωνήσουν ένα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα. Έτσι, όταν το Κέντρο Ειδικής Αγωγής Θεσσαλονίκης σχεδίασε τη νέα του κοινωνική εκστρατεία «Ιδανικά» βρήκαμε τρόπο να συμβάλλουμε κι εμείς!

Για την ακρίβεια, ετοιμάσαμε το κείμενο, αλλά και το σπικάζ για το βίντεο που δημιουργήθηκε με σκοπό να προωθήσει την κοινωνική εκστρατεία.

Η εκστρατεία

Η κοινωνική εκστρατεία «Ιδανικά» θέλει να συμβάλλει ώστε οι άνθρωποι με Νοητική Αναπηρία:

  • Να προστατεύονται από σεξουαλική και κάθε μορφής σωματική βία.
  • Να προστατεύονται από λεκτικό και κάθε μορφής ρατσισμό.
  • ΟΛΟΙ να λαμβάνουν ΟΛΕΣ τις υπηρεσίες για την αναπηρία τους.

Η ευχαριστήρια επιστολή

«Εκ μέρους όλων των μελών της Συντονιστικής Ομάδας της κοινωνικής εκστρατείας “ΙΔΑΝΙΚΑ” για την προστασία δικαιωμάτων των ανθρώπων με νοητική αναπηρία, εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες για την ανυστερόβουλη συμβολή σας στο εγχείρημά μας.

Σας είμαστε ευγνώμονες για την δωρεάν παραγωγή του ηχητικού-ραδιοφωνικού μηνύματος της εκστρατείας, που με τη μεσολάβηση της κ. Ολυμπίας Κουσουλού δεχθήκατε να αναλάβετε και ολοκληρώσατε ποιοτικά.

Προς ώρας περιοριζόμαστε σ’ αυτή τη μορφή ελάχιστης αναγνώρισης της συνεισφοράς σας. Σε επόμενη φάση και ιδιαίτερα όταν ολοκληρωθεί η εκστρατεία θα προσπαθήσουμε ώστε η αναγνώριση εκ μέρους μας να είναι αντάξια της συμβολής σας».

Δείτε το σχετικό Video:

Ιδανικά, βοηθάμε όλοι

Στην ιστοσελίδα www.idanika.gr, μπορείτε κι εσείς να συμπληρώσετε την Ατομική Δήλωση Υποστήριξης και να διαδώσετε το σπουδαίο αυτό μήνυμα στα δικά σας κοινωνικά δίκτυα!

Δες ακόμα

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

Χρειάζεστε ένα ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σποτ που να επικοινωνεί και να αναδεικνύει μοναδικά το μήνυμά σας;