Ήξερες για τα ιδιαίτερα ραδιοφωνικά σποτ που ακούγονται -ξανά- αυτές τις μέρες;

audio art blog

(Και) αυτές τις γιορτές ο ραδιοφωνικός αέρας ανά την Ελλάδα, γεμίζει ευχές με την υπογραφή της audioart, στην παραγωγή.

Tι και αν όλα έχουν «παγώσει» βαδίζοντας σε μέρες «αχαρτογράφητων» διαθέσεων και συνθηκών. Ξεκινάει η εορταστική περίοδος, και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, επιλέγετε ως επιχειρήσεις, ομάδες και ιδιώτες, να στείλετε τις μοναδικές ευχές στο κοινό σας, ραδιοφωνικά.

Και αυτές τις γιορτές λοιπόν, επιλέγετε την audioart, για να υπογράψει το κείμενο, να βάλει την φωνή και να απογειώσει την παραγωγή των ευχετήριων, ραδιοφωνικών σποτ σας!

Απευθυνθείτε στην audioart και εμπιστευτείτε τις πιο θερμές ευχές σας στα χέρια των έμπειρων κειμενογράφων, εκφωνητών και ηχοληπτών της ομάδας της. 

Πρόκειται για σύντομης διάρκειας ραδιοφωνικά σποτ, στα οποία, με συμπαγή και καλά στοχευμένα εορταστικά διαφημιστικά κείμενα, εκφωνημενα από την κατάλληλη φωνή, η ειδικά διαμορφωμένη εορταστική ευχή προς το κοινό σας, είναι έτοιμη να εκπέμψει δυνατά στον ραδιοφωνικό αέρα.

Αναζητήστε τις προσφορές και ενημερωθείτε για τον κατάλογο δημιουργίας των ραδιοφωνικών εορταστικών ευχών μέσω email στο info@audioart.gr

Και μην ξεχνάτε πως η audioart έχει πρόταση/προσφορά για τον Νοέμβριο – Δεκέμβριο 2020

Επιλέξτε τις παιδικές φωνές της audioart, για την παραγωγή των ραδιοφωνικών spot σας, στην τιμή – προσφορά της απλής παραγωγής.

Δείτε περισσότερα για την προσφορά ΕΔΩ.

Δες ακόμα

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

Χρειάζεστε ένα ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σποτ που να επικοινωνεί και να αναδεικνύει μοναδικά το μήνυμά σας;