Ραδιοφωνικά σποτ με φωνή ηθοποιού

audio art blog

Γιατί αξίζει να επενδύσεις σε ένα ραδιοφωνικό σποτ με φωνή ηθοποιού;
Εν απουσία εικόνας, τι αποδοτικότερο, από την χρήση μίας αναγνωρίσιμης φωνής για να πει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα την ιστορία του brand, της επιχείρησης ή του προϊόντος σου;
Ο Αιμίλιος Χειλάκης σε εκφώνηση ραδιοφωνικού σποτ με σενάριο και ηχητική σκηνοθεσία audioart:

Αγαπημένοι ηθοποιοί που έχουν χαρίσει στο κοινό iconic στιγμές, ντύνουν με την φωνή τους μοναδικά ραδιοφωνικά σποτ που κάνουν τους ακροατές να τα αναγνωρίζουν και να τα ξεχωρίζουν.
Η Μαρία Καβογιάννη σε εκφώνηση ραδιοφωνικού σποτ με σενάριο και ηχητική σκηνοθεσία audioart:

Η audioart συνεργάζεται σταθερά με κορυφαίους ηθοποιούς και το αποτέλεσμα είναι μοναδικά ραδιοφωνικά σποτ με διάσημες φωνές που ξεχωρίζουν μέχρι και σήμερα.
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, Ελένη Κοκκίδου, Γιάννης Στάνκογλου, Κάρμεν Ρουγγέρη, Γεράσιμος Γεννατάς, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Σολωμού και άλλοι κορυφαίοι ηθοποιοί σε μερικές μόνο από τις παραγωγές της audioart:

Τα σενάρια για ένα ραδιοφωνικό σποτ με σπικάζ ηθοποιού, γράφονται από την κειμενογραφική ομάδα της audioart πάνω στις ανάγκες του προϊόντος σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του/της ηθοποιού που θα τα εκφωνήσει. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της φωνής του ηθοποιού.

Ακούστε τους ηθοποιούς και celebrities που συνεργάζονται με  την audioart ΕΔΩ.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΗΓΗ UNSPLASH / PHOTO CRETIDS

Δες ακόμα

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

Χρειάζεστε ένα ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σποτ που να επικοινωνεί και να αναδεικνύει μοναδικά το μήνυμά σας;