audio art testimonials

είπατε για εμάς…   testimonials

Με την Audio Art είχα μια εξαιρετική επαγγελματική συνεργασία και παρά την απόσταση που μας χωρίζει μπορέσαμε να φέρουμε το μέγιστο αποτέλεσμα στο ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό διαφημιστικό μήνυμα του πελάτη. Θέλω και ελπίζω ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Φιλικά

Ηλίας Μαμαλάκης

Τι θέλει ένας εκφωνητής για να είναι ικανοποιημένος; Να επισκεφτεί ένα υπερσύγχρονο στούντιο, να βρει ένα έξυπνο και χιουμοριστικό κείμενο  και μια ομάδα που έχει κέφι και τρέλα γι’ αυτό που κάνει!  Γι’ αυτό απολαμβάνω, πάντα τη συνεργασία μου με την audioart και είμαι έτοιμος για νέες εκφωνητικές περιπέτειες!

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ραδιοφωνικός παραγωγός, παρουσιαστής

Το Rockwave Festival, o Bob Dylan, ο Sivert Hoyem, o Manu Chao, οι Placebo, οι WASP, οι Tuxedomoon, οι Sepultura, ο dj Shadow, οι Violent Femmes, οι Paradise Lost, οι Anathema, και πολλές ακόμα από τις μεγαλύτερες συναυλίες και φεστιβάλ της χώρας είναι μερικές μόνο από τις ευτυχείς στιγμές που έχω συνεργαστεί για ραδιοφωνικό σποτ με την audioart. Εκτιμώ τη δημιουργικότητά τους και την άμεση ανταπόκρισή τους σε οποιαδήποτε ανάγκη κάθε παραγωγής.

Ηρώ Παστρικού

Δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία μουσικών events

Οι γονείς και τα παιδιά της «Λάμψης» θα ήθελαν να ευχαριστήσουν από καρδιάς την εταιρία audioart. Η προσφορά τεχνικής υποστήριξης κάθε φορά που ζητήθηκε ήταν άμεση και αποτελεσματική.

Βασικός στόχος της «Λάμψης» είναι τόσο η καλύτερη δυνατή ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των πασχόντων παιδιών, όσο και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα που αφορούν τον αγώνα του παιδικού καρκίνου.

Έτσι, λοιπόν, κάθε πρωτοβουλία ιδιωτών ή φορέων όπως αυτή της audioart δυναμώνουν την προσπάθειά μας. Αυτή η ευαισθησία και η εκδήλωση της αγάπης σας μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε τη δύσκολη πορεία μας. Ελπίζουμε να σας έχουμε αρωγούς στις προσπάθειές μας και στο μέλλον, ένα μέλλον που προσδοκούμε να είναι αισιόδοξο και ελπιδοφόρο για όλα τα παιδιά που τόσο σκληρά δοκιμάζονται.

Οι πιο ζεστές ευχές μας ας σας συντροφεύουν στη ζωή σας.

Ασλανίδου Άρτεμις

Πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Β. Ελλάδας «Λάμψη»

Έχοντας συνεργαστεί με την audioart για παραγωγές του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι όλη η ομάδα ήταν απολύτως συνεργάσιμη και ανταποκρίθηκε άμεσα στις απαιτήσεις κάθε ραδιοφωνικού ή τηλεοπτικού σποτ με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

Πρόδρομος Μοναστηρίδης

Υπεύθυνος Marketing Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

«Μαριάννα, σήμερα στις τρεις πρέπει να έχω το ραδιοφωνικό σποτ. Ναι, το ξέρω ότι είναι μία…».
«Κατερίνα, μπορείς να αλλάξεις σε παρακαλώ στο 8ο δευτερόλεπτο τον τρόπο που αναπνέει ο εκφωνητής. Λίγο πιο αισθαντικά βρε αδελφέ. Ναι σε δέκα λεπτά το θέλω».
«Νίκο στείλε μου σε παρακαλώ πέντε διαφορετικές γυναικείες φωνές για να διαλέξω για την εκφώνηση. Ναι, το ξέρω απλώς είναι λίγο απαιτητικό το γραφείο του καλλιτέχνη. Ναι σήμερα τις θέλω…».
True story τα παραπάνω αλλά για αυτό και δεν κουνιέμαι ρούπι από την παρέα της audioart. Σας ευχαριστώ και σας αφιερώνω το…motto εταιρείας ιατρικών μηχανημάτων: “Ταχύτης- Ποιότης- Εξυπηρέτηση

Αλέξανδρος Σαλαμές

Art on the Road

Με την audioart μας συνδέει μια μακροχρόνια συνεργασία, καθώς εκτιμώ τον τρόπο και το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Άλλωστε, η συνέπεια απέναντι σε συγκεκριμένα deadlines και η άψογη εξυπηρέτηση είναι σημαντικό προαπαιτούμενο για εμένα.

Αγγελική Σάπικα

Υπεύθυνη έκδοσης περιοδικού Close Up

Η audioart αναλαμβάνει τα τελευταία χρόνια τα ραδιοφωνικά σποτ του Polis. Την εμπιστεύομαι απόλυτα διότι αποτελεί μια value for money επιλογή, καθώς συνδυάζει κορυφαία ποιότητα με προσιτές τιμές.

Εύρης Καραβασίλης

Ιδιοκτήτης Polis Convention Center

Σε μια προσπάθεια προώθησης του μηνύματος υπέρ της υποστήριξης των παιδιών που εργάζονται στο δρόμο και κατά της παιδικής εκμετάλλευσης η ΑΡΣΙΣ θέλησε να παράξει ένα ραδιοφωνικό σποτ, απευθυνόμενη στο ευρύ κοινό. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μόνο με την παραχώρηση των απαραίτητων μέσων για την ηχογράφησή του και στο σημείο αυτό η συμβολή της εταιρείας audioart ήταν πολύτιμη. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά που με την παραχώρηση του εξοπλισμού σας, καταστήσατε δυνατή τη δημιουργία του μηνύματος και φέρατε την ΑΡΣΙΣ ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο που δεν είναι άλλος από την ευρεία προώθηση του και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.

Ιωάννα Πετρίτση, Βίβιαν Κούνιο

Συνεργάτιδες ΑΡΣΙΣ-Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων

Κάθε ραδιοφωνικό σποτ για θεατρική παραγωγή απαιτεί αμεσότητα, συνέπεια, άρτιο αποτέλεσμα και αυθημερόν εκτέλεση. Συνεργάζομαι επί σειρά ετών με την audioart διότι τους θεωρώ έμπιστους συνεργάτες που μου εγγυώνται μία άψογη συνεργασία.

Ρίτα Σίσσιου

Επικοινωνία & Οργάνωση Παραγωγής Θεατρικών παραστάσεων

Συνεργαζόμαστε με την audioart διότι είμαστε σίγουροι ότι το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα –σημαντικό στοιχείο κάθε απαιτητικού τηλεοπτικού σποτ- θα είναι άρτιο και θα έχει παραχθεί με τη χρήση εξοπλισμού και προγραμμάτων προηγμένης τεχνολογίας.

Χρήστος Καπρινιώτης

Ιδιοκτήτης εταιρείας «Tech & Tact»

Η audioart είναι μια ομάδα με δημιουργικό πνεύμα και φρέσκες ιδέες. Είναι χαρά μου να συνεργάζομαι μαζί τους γιατί ξέρω ότι θα έχω πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε ραδιοφωνικό σποτ ή τηλεοπτικό σποτ. Για εμένα, το team της audioart δεν είναι συνεργάτες, είναι οικογένεια.

Έλενα Χαλάτη

Ιδιοκτήτρια εταιρείας «Elena Chalati Be With You»