Η πανδημία «εκτοξεύει» τον «ήχο» -και- το 2022

audio art blog
Η πανδημία «εκτοξεύει» τον «ήχο» -και- το 2022

Γιατί αξίζει να επενδύσεις στους ειδικούς ήχου και εικόνας, για το προϊόν σου!

Από ραδιοφωνικό σποτ μέχρι audiobooks και από τηλεφωνητή έως σπικάζ για βίντεο στα social media, η πανδημία της Covid-19, δυνάμωσε την «βιομηχανία του ήχου», με το 2022 να σε οδηγεί –ξεκάθαρα- στην πόρτα του (σσ ήχου)!

Τι αναμένεται –και- το 2022

Επενδύσεις σε υψηλής ποιότητας ηχητικές εμπειρίες

Οι streaming υπηρεσίες κατά την διάρκεια της πανδημίας, έγιναν γρήγορα η καλύτερη μορφή ψυχαγωγίας του κοινού παγκοσμίως.

 

Με τις κινηματογραφικές αίθουσες, τους συναυλιακούς χώρους, τα Θέατρα και σχεδόν όλους τους χώρους πολιτισμού και ψυχαγωγίας κλειστούς, οι πάροχοι εργάστηκαν για να παρέχουν εξαιρετικής ποιότητας ήχο με στόχο να αναδημιουργήσουν μια κορυφαία εμπειρία… στα σαλόνια των σπιτιών!

 

Από τα audiobooks και τα podcast που μας κράτησαν συντροφιά κατά την διάρκεια της καραντίνας, μέχρι ολόκληρες θεατρικές παραστάσεις σε live streaming μετάδοση… ο «ήχος» και η «εικόνα» ήταν εκεί, στην καλύτερη εκδοχή τους!

 

Η επένδυση σε κορυφαία συστήματα ήχου και εικόνας θα συνεχίσει ακάθεκτη και το 2022!

 

Η τεχνολογία ακουστικής και οπτικής επικοινωνίας προχωρά

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο η πανδημία άλλαξε το τεχνολογικό τοπίο είναι η δραματική αύξηση της ανάγκης για δυνατότητες επικοινωνίας που συνδέουν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η remote εργασία, τα meetings μέσω διαδικτύου, η μετεκπαίδευση μέσω e learning και άλλα πολλά προσαρμόστηκαν στη νέα πραγματικότητα που απαιτούσε κορυφαίο ήχο και εικόνα!

Από τα tutorial σε YouTube και Websites μέχρι τα βίντεο προώθησης brands στα Social Media και τα Εταιρικά Βίντεο

Η πανδημία επηρέασε την αγορά, τον τρόπο που αγοράζουμε και προφανώς τον τρόπο επικοινωνίας των προϊόντων από τα ίδια τα brands!

Μπορεί τα ραδιοφωνικά σποτ να φάνηκε πως μειώθηκαν αλλά ο ήχος, το κείμενο και η… φωνή, παρέμειναν!

Οι ηχητικές παραγωγές άλλαξαν περιβάλλον και μεταφέρθηκαν… online! Εκεί όπου ακριβώς μεταφέρθηκαν και οι περισσότερες αγορές κατά την διάρκεια της πανδημίας!

Η ανάγκη για κορυφαίας ποιότητας ηχητικές παραγωγές και σπικάζ που προορίζονται για βίντεο στα social media ή την τηλεόραση, όπως και η ανάγκη δημιουργίας εταιρικών βίντεο, αναμένεται να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και το 2022!

Εμπιστεύσου τους ειδικούς για ολοκληρωμένες κορυφαίες παραγωγές – 4 απλά βήματα

Βάλε «Φωνή» στο βίντεό σου!

Δώσε της το καταλληλότερο κείμενο εκφώνησης!

Ηχογράφησε σε μικρόφωνα τελευταίας τεχνολογίας!

Επίλεξε ομάδες με καταρτισμένους sound engineer για κορυφαίες παραγωγές!

Κεντρική εικόνα: unsplash.com

Δες ακόμα

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

Χρειάζεστε ένα ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σποτ που να επικοινωνεί και να αναδεικνύει μοναδικά το μήνυμά σας;