more to come 2022: η audioart αναβαθμίστηκε

audio art blog

2021 audioart HIGHLIGHTS – A! year in A! life

Ραδιοφωνικά σποτ, παραγωγές ήχου, σπικάζ για βίντεο στα social media, εκφωνήσεις, τηλεφωνητές, εταιρικά βίντεο, τηλεοπτικές παραγωγές, κειμενογράφηση, στην αναβαθμισμένη για το 2022 audioart!

Το 2021 έφυγε και μαζί του δεν πήρε αλλά έφερε! Έφερε μία τεράστιας σημασίας «αλλαγή». Δεδομένου ότι οι περισσότερες δραστηριότητες πολιτισμού, ψυχαγωγίας, επικοινωνίας και όχι μόνο, μεταφέρθηκαν online και -στις περισσότερες περιπτώσεις συγκεκριμένα- «live streaming», η ανάγκη για κορυφαίο ήχο και εικόνα, έγινε μονόδρομος. Η επένδυση σε κορυφαία συστήματα ήχου και εικόνας θα συνεχίσει ακάθεκτη και το 2022 (δείτε ΕΔΩ)

H audioart συμβαδίζοντας με την εποχή στον τομέα της και μετά από μία σεζόν -που παρά τις πρωτοφανείς δυσκολίες- ολοκληρώθηκε παραγωγικά για την ίδια με θετικό πρόσημο (δείτε ΕΔΩ), επένδυσε στην εξέλιξή της, αναβαθμίζοντας όλο τον τεχνικό και τεχνολογικό εξοπλισμό της.

Μικρόφωνα τελευταίας τεχνολογίας, κονσόλες επεξεργασίας ήχου, οθόνες μοντάζ τηλεοπτικών παραγωγών και τα πιο σύγχρονα προγράμματα για ήχο και εικόνα, των υψηλότερων προδιαγραφών!

Η ομάδα της audioart, έχοντας στην «δημιουργική φαρέτρα» της, κορυφαίους κειμενογράφους, τεχνικούς ήχου, κινηματογραφιστές, τηλεοπτικούς μοντέρ, διάσημες φωνές και δεκάδες κορυφαίους εκφωνητές και συνδυαστικά με τον αναβαθμισμένο επαγγελματικό εξοπλισμό της, είναι έτοιμη για την πιο δημιουργική και παραγωγική χρονιά!

Έτοιμοι;

Μore to Come @ 2022

audioart | nothing more productive

Δες ακόμα

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

Χρειάζεστε ένα ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σποτ που να επικοινωνεί και να αναδεικνύει μοναδικά το μήνυμά σας;