Ναι τα Χριστούγεννα είναι στον «αέρα» -και δεν είναι κακό-

audio art blog

H audioart έχει «πρόταση» για τις πιο περίεργες -ναι- και διαφορετικές -ισχύει- γιορτές, που ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε, παρέα.

Η περίοδος που ξεκινάει, θα οδηγήσει, μεταξύ άλλων, με μαθηματική ακρίβεια σε αυτό που ονομάζουμε «Χριστούγεννα και γιορτές», με ό,τι συνηθίσαμε να σημαίνουν αυτές οι λέξεις. Σίγουρα, η συνθήκη στην οποία θα ζήσουμε όλοι τις γιορτές φέτος, θα μεταβάλει το σύνηθες πλάνο όλων. Όλων όμως! Από τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες έως τα… σπίτια μας.

Κάποια πράγματα όμως, δεν διακόπτονται από καμία συνθήκη. Μπορούμε και πρέπει να κρατήσουμε την ουσία, την φλόγα, την ελπίδα -αν θέλετε- ζωντανή!

Ναι τα Χριστούγεννα είναι στον αέρα και δεν είναι κακό. Αφού μιλάμε για τον ραδιοφωνικό αέρα!

Και αν, αυτά τα Χριστούγεννα, ο ραδιοφωνικός αέρας γέμιζε παιδικές φωνές;

Η αγάπη, η ανάγκη για ελπίδα και αγνή… χαρά. Με μία λέξη και έναν “ήχο”: παιδική φωνή!

«Δωρένια» -ναι δεν υπάρχει η λέξη, όπως πολλά από όσα ζούμε- πρόταση/προσφορά από την audioart για τον Νοέμβριο – Δεκέμβριο 2020

Επιλέξτε τις παιδικές φωνές της audioart, για την παραγωγή των ραδιοφωνικών spot σας, στην τιμή – προσφορά της απλής παραγωγής.

Οι ευχές δεν σταματούν και τι πιο ωραίο, ειδικά αυτά τα Χριστούγεννα, να γεμίσουν τα ραδιόφωνα, ο “αέρας”, με παιδικές φωνές!

Επιλέξτε τις παιδικές φωνές της audioart για την παραγωγή των εορταστικών spot σας κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου 2020, κάνοντας χρήση της τιμής προσφοράς του απλού κανονικού spot.

Θα είναι τα πιο διαφορετικά Χριστούγεννα, αλλά ας κρατήσουμε την ουσία!

Stay Safe – Keep in Touch

Κεντρική Εικόνα: Yasin Arıbuğa @ Unsplash

Δες ακόμα

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

Χρειάζεστε ένα ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σποτ που να επικοινωνεί και να αναδεικνύει μοναδικά το μήνυμά σας;